Afspraken
Spreekuur
U kunt dagelijks een afspraak voor een consult maken (het liefst telefonisch) tussen 08.00-11.30 uur. Spreekuur vindt uitsluitend plaats op afspraak. De assistente vraagt kort de reden van uw komst. Een afspraak duurt 10 minuten. Mocht u meerdere problemen willen bespreken, maakt u dan een dubbele afspraak. Ook voor een lang gesprek of een chirurgische ingreep is een dubbele afspraak nodig.
Huisbezoek
Een visite dient u bij voorkeur s’ morgens voor 10.00 uur aan te vragen. Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent.
De Doktersassistente
Ook voor het spreekuur van de assistente maakt u telefonisch een afspraak. U kunt terecht bij de assistente voor:
- Bloeddruk meting
- Hechting verwijderen,
- Oren uitspuiten
- Injecties,
- Glucose meting,
- Urine onderzoek,
- Aanstippen van wratten,
- Uitstrijkjes in het kader van bevolkingsonderzoek.
Voor urine onderzoek dient u bij voorkeur uw eerste ochtend urine in te leveren voor 10.00 uur.
De Praktijkondersteuner Somatiek
De praktijkondersteuner werkt elke dinsdag en donderdag. De praktijkondersteuner somatiek heeft een eigen spreekuur voor:
- Diabetes(suiker ziekte)
- Risico’s voor hart en vaat ziektes (hoge bloeddruk, overgewicht, hoge cholesterol)
- Begeleiden voor het stoppen met roken
Praktijkondersteuner GGZ
Bent u somber, gespannen of zit u niet goed in uw vel? Heeftt u moeite met verwerken van het verlies van uw dierbare, relatieprobleem met uw partner of kinderen, last van angst en paniek of piekert u vaak? Dan kunt u terecht bij onze POH GGZ. De praktijkondersteuner werkt op maandagmiddag en vrijdagochtend. Uw huisarts bepaalt samen met u of de POH-GGZ u kan helpen. Een consult bij de POH-GGZ wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. Het gaat ook niet ten koste van het eigen risico.